Voorstellingen Soldaat van Oranje geannuleerd vanwege stormschade

De twee voorstellingen van Soldaat van Oranje – De Musical gaan vandaag niet door. Door de storm is het dak van de foyer van de TheaterHangaar gedeeltelijk weggewaaid. SEE-Tickets gaat proberen om met iedereen contact op te nemen.

Vanaf wanneer de voorstelling weer kan spelen is nog onduidelijk. Eerder dit jaar had de TheaterHangaar ook last van de storm, toen was het echter wel mogelijk om de voorstellingen door te laten gaan.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies