Stemmen op ‘Musical Top 50’ is weer mogelijk

Sinds een aantal jaren organiseert het Radio 2-programma AVRO Musical Moods ‘de Musical Top 50’. In de Musical Moods uitzending van 6 januari 2014 geeft musicalacteur William Spaaij de aftrap voor de stemsite van de verkiezing van 2014. Wie wordt de opvolger van Willemijn Verkaik, die in 2013 met Defying Gravity nipt Pia Douwes versloeg?

Tot en met maandag 27 januari 2014 kan iedereen via musicalmoods.avro.nl stemmen op zijn of haar drie favoriete musicalnummers uit de keuzelijst. Deze lijst bestaat uit honderden verschillende musicalnummers die sinds 1960 in Nederland te zien zijn geweest en waar een opname van bestaat. De keuzelijst is samengesteld door musicalkenner Maxim Bezembinder, de vaste samensteller van Musical Moods.

De Musical Top 50 is te horen in de vier Musical Moods-uitzendingen van februari 2014. Deze toplijst met de beste musicalnummers, afgewisseld door interviews met musicalsterren wordt gepresenteerd door Frits Sissing.

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies