Matthias Quadekker vervangt Joey Schalker in ‘Putting It Together’

Acteur en zanger Matthias Quadekker gaat de rol van John vervullen in de musical Putting It Together. Matthias vervangt hiermee Joey Schalker. Vorige week vond de eerste repetitie plaats van de musical Putting It Together. Op 15 februari 2014 beleeft Putting It Together van vermaard Broadway-legende Stephen Sondheim zijn Nederlandse première in de Goudse Schouwburg en is daarna in theaters in het hele land te zien.

In Putting It Together ontvangt een ouder koppel een ambitieus jong stel en een happy single voor een hapje en een drankje in hun kapitale appartement. Mensen bij elkaar brengen is één ding; de boel bij elkaar houden blijkt een stuk verraderlijker. Al snel vormen jong geluk en oud zeer een venijnige cocktail op een onvergetelijk explosieve borrelavond. De cast bestaat uit Porgy Franssen, Paul Groot, Brigitte Heitzer, Esther Maas en Matthias Quadekker. Acteur en zanger Matthias Quadekker gaat de rol van John vervullen in de musical Putting It Together. Matthias vervangt hiermee Joey Schalker.

Mogelijk ook interessant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies