Ron Link en Cystine Carreon te zien in ‘Best of Musical’

Ron Link en Cystine Carreon zullen in april te zien zijn in de theatervoorstelling Best of Musical. Ze zijn daarmee een aanvulling op Tony Neef en Marleen van der Loo, die vorige maand al bekend werden gemaakt.

De cast brengt op 18 april een eerbetoon aan twintig jaar musicals in Nederland. Bijzonder is dat het MusicalCamp Show Coir, waar het viertal tijdens de zomer al mee samengewerkte, de cast tijdens de voorstelling zal begeleiden. Het is de tweede keer dat dit concept op een groot toneel zal worden uitgevoerd. Vorig jaar gingen onder anderen René van Kooten, Linda Wagenmakers, Martin van der Starre en Jeroen Phaff hen al voor in Haarlem. Dit jaar is Gouda aan de beurt.

Ron: “In Tarzan speelde ik een ongemanierde jongen met lendendoek uit de jungle en in Assepoester een welgemanierde prins in koninklijke kostuums. Daarmee heb ik de twee uitersten wel leren kennen in het spelen van rollen. Ik kijk ernaar uit nog meer musicalliedjes te zingen in een show die volledig in het teken staat van de rijke musicalgeschiedenis die we in ons land inmiddels hebben opgebouwd. Van bijvoorbeeld een ballad uit Les Misérables tot een uptempo feestje uit Beauty & The Beast, ik zal mijn mannetje staan.”

Cystine: “Iedereen heeft zijn of haar manier om eenzelfde musicalnummer ten gehore te brengen. Ik ga het tijdens Best of Musical weer op mijn eigen manier doen. Niet alleen met stukken uit musicals waar ikzelf in heb gestaan, maar ook met liedjes uit producties waar mensen mij niet van kennen. Zulke uitstapjes maken het extra leuk, net als het dat is om samen met het MusicalCamp Show Choir op te treden.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies