Popzangeres Carly Rae Jepsen maakt haar Broadwaydebuut in ‘Cinderella’

Vanaf 4 februari zal de popzangeres Carly Rae Jepsen, voornamelijk bekend van haar wereldwijde hitsingle ‘Call Me Maybe’, haar debuut maken op Broadway. Hier zal ze drie maanden te zien zijn als Assepoester in de musical Rodgers + Hammerstein’s Cinderella.

De popzangeres zal de rol overnemen van Laura Osnes, die een jaar lang de rol van Assepoester speelde en hier een Tony Award nominatie voor ontving. Jepsen laat weten dat het altijd al een droom geweest is om op Broadway te staan. Zo speelde ze mee in de middelbare schoolproducties ‘Annie’, ‘Grease’ en ‘The Wiz’. Na haar middelbare school ging ze naar de Canadian College of Performing Arts. In 2007 werd ze derde in de talentenshow Canadian Idol. Haar internationale doorbrak kwam in 2012 met de hitsingle ‘Call Me Maybe’.

Op dezelfde datum als Jepsen zal ook Fran Drescher voor het eerst te zien zijn in de musical. Drescher, bij het grote publiek vooral bekend van de tv-serie The Nanny, gaat de gemene stiefmoeder van Assepoester (Madame) spelen.

Rodgers + Hammerstein’s Cinderella is te zien in het Broadway Theatre.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies