500.000ste bezoeker voor Sister Act

Hoofdrolspelers Simone Kleinsma en Carolina Dijkhuizen uit de musicalSister Act hebben donderdagavond de 500.000ste bezoeker verwelkomd in het AFAS Circustheater Den Haag. De tweelingzussen Gepkina en Zwaantje Hemssems, hun moeder Truida en zus Jannie werden feestelijk ontvangen met champagne en bloemen door de wethouder van Cultuur, Binnenstad en Internationaal Marjolein de Jong.

Het feestelijk onthaal vond plaats voor aanvang van de 315e show. In maart 2014 viert de cast van Sister Act haar 1-jarig jubileum in het meest swingende klooster van Nederland. Eerdere successen met het bezoek van de 500.000ste bezoeker in het theater van Joop van den Ende Theaterproducties waren er onder andere voor Wicked en Mary Poppins.

Klik op de foto om te vergroten.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies