Perspresentatie Afblijven de musical

Eén dag voor de eerste try-out liet Dick van den Heuvel (producent Homemade Productions) voor het eerst iets zien uit zijn musical bewerking van het Carry Slee boek Afblijven.

Afblijven gaat over Melissa die niets liever doet dan dansen. Ze wordt gevraagd voor een videoclip van de bekende zangeres Suzy. Prachtig vindt ze het, dat wereldje van muziek en dans. Maar wat ze niet ziet, zijn de valkuilen. Het script van Afblijven is van de hand van Dick van den Heuvel, evenals de regie. Jeroen Sleyfer componeerde de muziek voor deze nieuwe musical.

Klik op de foto’s om ze te vergroten.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies