Hij Gelooft in Mij verlengd tot augustus 2014

Wegens groot succes werd de speelperiode van de musical reeds drie keer eerder verlengd. Daar wordt nu een vierde periode aan toegevoegd. De voorstelling won onlangs vier Musical Awards, waaronder die voor Beste Grote Musical 2013.

Hij Gelooft in Mij is een oprecht, geestig en aangrijpend muzikaal verhaal over de ware persoon achter de volksheld André Hazes, zijn verhouding met Rachel en zijn stad Amsterdam. Zijn bekendste nummers illustreren zijn diepe dalen en hoge toppen van succes en teloorgang. Met in de hoofdrollen Martijn Fischer, Chantal Janzen, Peter Blok, Diederik Ebbinge, Frank Lammers, Elise Schaap, Rutger de Bekker, Doris Baaten en Hanneke Last.

Mogelijk ook interessant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies