‘Kinderen voor Kinderen’ musical dit najaar in première

Het bekendste kinderkoor van Nederland ‘Kinderen voor Kinderen’ bestaat 35 jaar en dat wordt dit jaar uitgebreid gevierd.  Vandaag maakte de VARA en theaterproducent Cook a Dream bekend dat er voor het eerst in de geschiedenis een ‘Kinderen voor Kinderen familiemusical’ wordt ontwikkeld met de naam: ‘Waanzinnig Gedroomd’. Een vrolijke theaterproductie voor jong en oud, vol liedjes uit het 35 jarige bestaan van Kinderen voor Kinderen. De première vindt plaats op zondag 19 oktober in het DeLaMar Theater in Amsterdam, waarna de voorstelling ruim 130 keer te zien is door heel Nederland.

Vandaag is er vanuit de familiemusical ‘Waanzinnig Gedroomd’ en Kinderen voor Kinderen een grote liedjeswedstrijd uitgezet. Er mist op de 35ste cd én in de musical nog een liedje, waar Tjeerd P. Oosterhuis wel al de muziek voor heeft geschreven. Samen met zijn mede juryleden Maaike Ouboter, Roeland Fernhout en Mylène & Rosanne is hij op zoek naar jonge liedjesschrijvers. Voor de wedstrijd is er een lespakket ontwikkeld dat naar alle basisscholen van Nederland gaat, ook kunnen kinderen individueel meedoen via de website.

Mogelijk ook interessant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies