Loes Haverkort keert terug in Soldaat van Oranje

Loes Haverkort keert vanaf 28 januari terug als Charlotte in Soldaat van Oranje – De Musical, de rol die zij ook creëerde. Loes zal de rol afwisselend spelen met Bente van den Brand, die de hoofdrol sinds de zomer van 2013 speelde.

In februari 2011 verliet Loes Haverkort de voorstelling vanwege haar zwangerschap. „Ik ben blij dat Soldaat van Oranje – De Musical zo lang speelt dat ik terug kan komen. Het voelde destijds nog niet helemaal af. Dat ik de rol nu weer kan spelen en weer samen met Matteo het toneel op mag, vind ik geweldig”, aldus de actrice.

Naast Loes zijn Stefan Rokebrand als alternate Erik Hazelhoff Roelfzema en Anne Prakke als Fred van Houten nieuw in de cast. Rokebrand, momenteel ook te zien in de TV serie Ramses, speelt de rol afwisselend met Matteo van der Grijn. Sylvia Poorta en Myranda Jongeling keren terug in de rol van koningin Wilhelmina naast Juul Vrijdag en Jacqueline Blom.

Cast vanaf 28 januari 2014:

Erik – Matteo van der Grijn | Stefan Rokebrand (alternate)
Koningin Wilhelmina – Juul Vrijdag | Jacqueline Blom | Sylvia Poorta | Myranda Jongeling
Charlotte –  Loes Haverkort | Bente van den Brand (alternate)
Fred – Anne Prakke
Anton – Kevin Schoonderbeek
Chris – Boy Ooteman
Bram – Roel Dirven
Paul – Daan Colijn
Victor – Noël S. Keulen
Ada – Sophie Schut
Hofdame Tessa – Jennifer van Brenk
Van ‘t Sant  – Nico de Vries | René van Zinnicq Bergmann

Ensemble – Alex van Bergen, Sanne Bosman, Isabeau Bosscher, Maudy Bremer, Roos van Breukelen, Rutger Bulsing, Jonathan Demoor, Niels van der Gaarden, Piek van der Kaaden, Kris Kauffmann, Jasper Kerkhof, Sjoerd Oomen, Ayal Oost, Ayke van Os, Bastiaan Sparnaay, Vérie Thijssen, Ludo van der Winkel.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies