Flashdance haalt € 10.663,29 op voor dance4life‏

De samenwerking tussen Flashdance de Musical en dance4life heeft geresulteerd in een bedrag van 10.663,29 euro. Dat maakte hoofdrolspeelster Anouk Maas gisteren bekend. In Amsterdam overhandigde Anouk een cheque aan GTST-actrice en dance4life ambassadeur Toprak Yalçiner.

Vanaf september is bij elke voorstelling van Flashdance de Musical, een productie van Albert Verlinde Entertainment, gecollecteerd door een team vrijwilligers van dance4life. Samen met een donatie van Flashdance de Musical resulteerde dit in een bedrag van 10.663,29 euro voor de voorlichtingsprojecten van dance4life. dance4life werkt samen met jongeren aan een wereld zonder aids.

Naast de donatie leverde de samenwerking dance4life ook een nieuwe ambassadeur op. Anouk Maas zal zich, ook na afloop van de samenwerking, als ambassadeur inzetten voor de organisatie. Anouk kijkt er naar uit om zich in te blijven zetten voor dance4life: “In Flashdance zien we hoe mijn karakter Alex dans gebruikt om haar droom uit te laten komen: aangenomen worden op een van de beste dansopleidingen ter wereld. In het werk van dance4life staat dans centraal bij het geven voorlichting over seks, hiv en aids aan jongeren wereldwijd. Flashdance, ikzelf en dance4life delen die passie voor dans! Ik ben supertrots op het mooie bedrag dat is ingezameld en kijk er naar uit om me nog veel vaker voor dance4life in te gaan zetten.”

Mogelijk ook interessant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies