Gewonde acteurs ‘Aflblijven’ vervangen

Gisteren, tijdens de 2de try-out van Afblijven, zijn hoofdrolspeelster Natasha Willems en acteur Michel Sorbach gewond geraakt. Tijdens de voorstelling viel Michel Sorbach van een tafel en bezeerde zijn arm. Hij kon de voorstelling niet afmaken en is naar het ziekenhuis overgebracht. Regisseur en schrijver Dick van den Heuvel heeft toen zijn rol overgenomen. Michel Sorbach is geopereerd en kan de komende voorstellingen niet spelen. Hij is per direct vervangen door Theun Plantinga.

Niet veel later, tijdens dezelfde voorstelling, raakte ook Natasha Willems  gewond. Tijdens een sprong in een dansnummer bezeerde ze haar knie zo ernstig dat ze niet verder kon spelen. Ook Natasha Willems is toen naar het ziekenhuis gebracht en zal voorlopig niet spelen. Natasha Willems is vervangen door Reneé de Gruijl. Reneé de Gruijl was al in een andere rol te zien in Afblijven maar schuift nu door naar de hoofdrol. Reneé de Gruijl is vervangen door  Lisanne Schut.

Dat Natasha Willems en Michel Sorbach nog voor de première op 26 januari revalideren is zeer onwaarschijnlijk. Morgen speelt de voorstelling, met een gedeeltelijk nieuwe cast, in Veghel.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies