Veel oude bekenden in 100ste aflevering van Glee

Voor de 100ste aflevering van Glee hebben de makers een hoop oude bekende van de serie opgetrommeld. Zo zal Gwyneth Patrol  weer in huid kruipen van docent Holly Holliday, een rol waarmee ze een Emmy in de wacht sleepte.

Patrol is niet de enige die haar opwachting maakt in deze speciale aflevering, ook Kirstin Chenoweth zal eenmalig terugkeren in de serie. Tevens werd bekend gemaakt dat Chace Crawford, voornamelijk bekend van de serie Gossip Girl, ook een rol krijgt in de aflevering. Zijn personage zal echter niet zingen.

Maker Ryan Murphy heeft voor deze speciale aflevering alle originele castleden teruggevraagd en heeft al bevestigd dat Dianna Agron (Quinn), Amber Riley (Mercedes), Harry Shum Jr. (Mike), Heather Morris (Brittany) en Mark Salling (Puck) meedoen.

De aflevering draait om het personage Sue Sylvester (Jane Lynch). Na jaren lukt het haar eindelijk om een einde te brengen aan het bestaan van de Glee Club. Fans kregen een mogelijkheid om voor deze aflevering te stemmen op hun favoriete Glee nummer. De top 10 zal in een nieuw jasje worden gestoken en worden gezongen door de huidige leden van New Directions. De aflevering focust zich voor de rest met name op de laatste lichting leerlingen die dit jaar af moeten studeren. De hierop volgende afleveringen zullen zich afspelen in New York en de levens volgen van Rachel (Lea Michele), Blaine (Darren Chris), Kurt (Chris Colfer) en Sam (Chord Overstreet).

Het eerste deel van de 100ste aflevering wordt in Amerika op 18 maart uitgezonden. Het tweede deel volgt een week later.

Mogelijk ook interessant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies