Jungle Book verlengd met 50 voorstellingen

De familiemusical Jungle Book wordt wegens grote belangstelling verlengd met 50 voorstellingen en is nog tot en met zondag 18 januari 2015 te zien in de Nederlandse theaters. Dat maakte OpusOne vandaag bekend. Dit succes is een kroon op het werk van de jubilerende theaterproducent, die dit seizoen 25 jaar bestaat.

Jungle Book is gebaseerd op de oerwoudverhalen van Rudyard Kipling over Mowgli en zijn vrienden Baloo de beer en panter Bagheera. Voor de musical werd het verhaal verrijkt met ‘Bollywood’-elementen zoals kleurrijke kostuums en swingende Indiase muziek.

Jungle Book ging op 22 december jongstleden in première. Frans Schraven, artistiek leider van OpusOne, nam de regie voor zijn rekening. De muziek is gecomponeerd door Ton Scherpenzeel met teksten van Coot van Doesburgh. De hoofdrollen worden momenteel vertolkt door Simon Mual (Mowgli), Fred Butter (Baloo), Roberto de Groot (Bagheera), Christiaan Nannen (Shere Khan) en Chiara Re (Indra).

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies