Preview Afblijven de musical

Vandaag (26 januari) gaat in Eindhoven Afblijven de musical in première. Bekijk nu de eerste beelden van de voorstelling.

Deze functionaliteit is uitgeschakeld.
Accepteer cookies om van deze functie gebruik te kunnen maken.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies

Eerder deze maand werd Afblijven de musical getroffen door twee ongevallen. Zowel Natasha Willems als Michel Sorbach raakten gewond. Op de première en de komende voorstellingen zullen de rollen van Melissa en Vader dan ook gespeeld worden door alternates Reneé Gruijl en Theun Plantinga. Wanneer Sorbach en Willems bij de productie zullen terugkeren is nog niet bekend.

Afblijven gaat over Melissa die niets liever doet dan dansen. Ze wordt gevraagd voor een videoclip van de bekende zangeres Suzy. Prachtig vindt ze het, dat wereldje van muziek en dans. Maar wat ze niet ziet, zijn de valkuilen. Het script van Afblijven is van de hand van Dick van den Heuvel, evenals de regie. Jeroen Sleyfer componeerde de muziek voor deze nieuwe musical.

Eerder namen zij ook al een videoclip op. 1000 kinderen dansen in de clip mee op één van de nummers uit de voorstelling: Durf. Bekijk ook de videoclip:

Deze functionaliteit is uitgeschakeld.
Accepteer cookies om van deze functie gebruik te kunnen maken.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies