Première “Pauline & Paulette” afgelast

Helaas moest de producent slecht nieuws melden aan de aanwezige genodigden en pers, desondanks het feit dat er voorafgaand vier heerlijke try outs met publiek zijn gespeeld. Actrice An Vanderstighelen moest onverwachts forfait geven wegens accute gezondheidsproblemen. Wegens deze overmacht kon de premièrevoorstelling niet doorgaan. Dinsdag 28 januari om 20u30 hopen we wél in première te kunnen gaan. Producent, cast en crew leven mee met An en wensen haar een vlot herstel toe. Judas TheaterProducties dankt alle aanwezigen, alle medewerkers en het volledige team voor hun begrip.

Judas TheaterProducties, bekend van gerenommeerde musicalproducties als “The Last 5 Years”, “Je Anne”, “Ganesha” en “Lelies” verraste vorig seizoen nog met de musicalcreatie “Josephine B.” met Leki in de hoofdrol. Amper een jaar later, op 26 januari 2014 moest “Pauline & Paulette” in première gaan in de Rode Zaal van het Fakkelteater te Antwerpen. Het stuk werd gebaseerd op de gelijknamige film van Lieven Debrauwer en Jacques Boon. Regisseur Frank Van Laecke stond samen met Allard Blom in voor de theaterbewerking, het scenario en de teksten. Dirk Brossé componeerde de muziek voor dit muziektheater. Een vierkoppig orkest o.l.v. Pol Vanfleteren speelt elke voorstelling live de prachtige muziek die bij dit verhaal hoort.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies