Anouk Maas is Maria in The Sound of Music‏

Eerder vandaag werd bekendgemaakt dat de meest geliefde musical ter wereld, The Sound of Music, terugkeert in de Nederlandse theaters. Vanavond kan Albert Verlinde Entertainment bekendmaken dat Anouk Maas de hoofdrol van Maria gaat spelen. Anouk speelde tot voor kort de hoofdrol in de dansmusical Flashdance en ontving alleen maar lovende kritieken voor haar rol van Alex. Een aantal jaar geleden was Anouk ook al in The Sound of Music te zien, toen in de rol van oudste dochter Liesl von Trapp. The Sound of Music is vanaf dit najaar te zien in de Nederlandse theaters in een speciale jubileumversie ter viering van het 50-jarig bestaan van de film.

Jeroen Dona, algemeen directeur van Albert Verlinde Entertainment, is erg gelukkig met Anouk Maas in deze jubileumeditie van The Sound of Music. “In Anouk hebben we jaren geleden een bijzonder en uniek talent gezien. Met een aantal kleinere rollen, maar vooral als Alex in Flashdance dit jaar, hebben we haar de kans gegeven dit talent aan het grote publiek te laten zien. Om haar komend jaar te zien schitteren als Maria geeft ons een gevoel van trots, omdat dit toch voor vrouwen wel de rol der rollen is!”.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies