The Sound of Music keert terug naar Nederland

Terwijl het huidige theaterseizoen nog in volle gang is, kijkt Albert Verlinde Entertainment al vooruit naar het theaterjaar 2014 – 2015. Het entertainmentbedrijf produceert volgend seizoen in ieder geval vier nieuwe titels, te weten; ‘The Sound of Music’, ‘Dreamgirls’, ‘Een avond met Dorus’ en ‘Agnes van God’.

50 jaar na de film komt de meest geliefde musical ‘The Sound of Music’ terug in de Nederlandse theaters. Een voorstelling waarbij het publiek kan genieten van bekende nummers als ‘Edelweiss’, ‘Do-re-mi’ en ‘My Favourite Things’… Op zeer korte termijn wordt bekendgemaakt wie de hoofdrollen gaan spelen in deze populaire familiemusical.

De musical over de asociale familie Flodder is door Verlinde een jaar uitgesteld. In eerste instantie zou Verlinde de productie in het seizoen 2014-2015 op de planken brengen. Maar de première staat nu pas eind 2015 gepland.
Volgens een woordvoerder van Verlinde kost het voorbereiden van een productie van dit formaat meer tijd en Verlinde brengt dit jaar ook andere voorstellingen op de planken.

Na ‘Sonneveld’, ‘Toon’ en ‘Ramses’ komt nu de nieuwe, biografische, musical ‘Een avond met Dorus’ naar de Nederlandse theaters. De voorstelling gaat over tekenaar, komiek en cabaretier Tom Manders. Met het typetje Dorus verwierf Manders zijn grootste bekendheid bij het Nederlandse publiek. Henk Poort vertolkt in deze musical de titelrol en uiteraard passeren liedjes als ‘Twee Motten’, ‘De Nachtwacht’ en ‘Bij de Marine’ de revue.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies