Perspreview Putting It Together

PIT Produkties presenteerde maandag 27 januari tijdens een korte preview in Amsterdam de cast van de Sondheim compilatiemusical Putting It Together. Na een korte inleiding door regisseur Peter de Baan gaven de castleden een naar meer smakend voorproefje van de show die op 15 februari in première gaat in De Goudse Schouwburg.

In Putting It Together ontvangt een ouder koppel een ambitieus jong stel en een happy single voor een hapje en een drankje in hun kapitale appartement. Mensen bij elkaar brengen is één ding; de boel bij elkaar houden blijkt een stuk verraderlijker. Al snel vormen jong geluk en oud zeer een venijnige cocktail op een onvergetelijk explosieve borrelavond. De cast bestaat uit Porgy Franssen, Paul Groot, Brigitte Heitzer, Esther Maas en Matthias Quadekker.

Klik op de foto’s om ze te vergroten.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies