Jochum ten Haaf te zien in War Horse

Jochum ten Haaf gaat in War Horse de rol van Duitse officier Friedrich Müller spelen. Jochum was eerder zowel op Broadway als op West End te zien als Vincent van Gogh in de Britse Theaterproductie Vincent in Brixton. War Horse is vanaf juni te zien in Koninklijk Theater Carré, de première vindt plaats op 14 juni 2014.

Jochum gaat in War Horse het personage Friedrich spelen. Friedrich raakt tijdens de Eerste Wereldoorlog innig bevriend met het paard Joey en er ontwikkelt zich een bijzondere band. Jochum studeerde aan de Toneelacademie in Maastricht. Hij won voor zijn rol van Vincent van Gogh in Vincent in Brixton een Theatre World Award New York.

Het opmerkelijke verhaal van War Horse is gebaseerd op de Britse roman van Michael Morpurgo, bewerkt door Nick Stafford en gemaakt in samenwerking met Handspring Puppet Company. War Horse is sinds de première in Londen in 2007 wereldwijd al gezien door meer dan 4,7 miljoen theaterbezoekers.

Als de Eerste Wereldoorlog uitbreekt wordt Joey, het geliefde paard van de jonge Albert, verkocht aan de cavalerie van het Britse Leger en naar Frankrijk verscheept. Daar raakt hij al snel verstrikt in vijandelijk gebied. Het lot neemt hem mee op een uitzonderlijke reis waarbij hij beide kampen bijstaat en zichzelf uiteindelijk alleen terugvindt in Niemandsland. De jongen Albert kan Joey niet vergeten en, nog te jong om in het leger te gaan, begint aan een gevaarlijke missie om Joey te vinden en hem thuis te brengen. Een opmerkelijk verhaal over moed, loyaliteit en vriendschap.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies