Jon van Eerd speelt hoofdrol in ‘Moeder, Ik Wil Bij De Revue’

Joop van den Ende Theaterproducties ontwikkelt momenteel een musicalbewerking gebaseerd op de succesvolle televisieserie Moeder, Ik Wil Bij De Revue. Zojuist is door Joop van den Ende zelf bekend gemaakt dat Jon van Eerd één van de hoofdrollen (John Hoogendoorn) voor zijn rekening neemt.

Het wordt een oer-Hollandse musical met humor op de planken en drama achter de schermen waarin de hoogtijdagen van de revue herleven. De mooiste Nederlandse liedjes van toen zorgen voor een gegarandeerd heerlijke nostalgische avond uit. De musical staat vooralsnog gepland voor theaterseizoen 2014-2015.

Het creatieve team bestaat onder anderen uit André Breedland en Maurice Wijnen (beiden eerder medeverantwoordelijk voor Ciske de Rat – de musical en Petticoat), regisseur Carline Brouwer (Sister Act) en Job Gosschalk die eerder als creatief producent nauw betrokken was bij de televisieserie geproduceerd door NL Film in samenwerking met Kemna & Zonen.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies