‘Pay It Forward de musical’ uitgesteld‏

Niet het seizoen 2014-2015, maar het seizoen 2015-2016 komt de musical Pay It Forward in de Nederlandse theaters. Dit maakt producent FanWork Musicals vandaag bekend.

Op de planning stond dat de show aankomend seizoen te zien zou zijn in de theaters, maar dat wordt dus één seizoen later. Producent en creatief leider Wouter Blijleven: “We hebben deze –moeilijke- beslissing afgelopen week genomen omdat wij met het hele creatieve team van mening zijn dat we meer tijd nodig hebben om dit prachtige verhaal te herschrijven naar een musical met de kwaliteit die de bezoeker, de afgelopen 9 jaar, gewend is van FanWork Musicals”.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies