Fabian Jansen nieuwe Hazes in ‘Hij Gelooft in Mij’

Acteur Fabian Jansen zal vanaf 1 april twee keer per week de rol van André Hazes in Hij Gelooft in Mij overnemen van Martijn Fischer. Jansen wordt de vaste vervanger van Fischer, die de hoofdrol sinds de eerste try-out nu bijna 400 keer gespeeld heeft. Frank Lammers blijft ook nog betrokken bij de productie en zal nog af en toe te zien zijn als André Hazes. Hij Gelooft in Mij is zeven keer per week te zien in het DeLaMar Theater en werd onlangs voor de vierde keer verlengd tot augustus 2014. Martijn Fischer en Chantal Janzen spelen het leeuwendeel van de voorstellingen de hoofdrollen.

Fabian Jansen is acteur en theatermaker, in 2005 studeerde hij af aan de Toneelacademie Maastricht. Zijn afstudeervoorstelling, Priemgeval, is inmiddels voor de negende keer internationaal in reprise gegaan. Hierna speelde hij onder andere bij NTGent, Onafhankelijk Toneel, De Toneelschuur, Het Toneel Speelt en Theater Artemis. Fabian regisseerde meerdere voorstellingen, waaronder de zeer geprezen voorstellingen ‘s-HeerskinderenDes Varkensmijmerij en Never Never Wonder. Met de voorstelling Woeste Hoogten (Artemis) stond hij in 2012 op Broadway, waarvoor het gezelschap een lovende recensie ontving van The New York Times. Fabian speelde in de films Vreemd BloedWebcamAlles is FamilieSymbiose enMannenharten. Momenteel is hij te zien in de voorstelling Liefde Enzo, onder regie van Kees Prins. Later dit jaar is hij te zien in de speelfilm Nena.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies