The Sound of Music keert ook terug naar Vlaanderen

Om de vijftigste verjaardag van de filmversie te vieren, brengt Music Hall, in samenwerking met Albert Verlinde Entertainment, ‘The Sound of Music’ eind dit jaar opnieuw in de theaterzalen, voor een gelimiteerde speelperiode van drie weken.

In deze voorstellingen worden de belangrijkste rollen vertolkt door een Vlaamse cast. Hun namen worden op een later tijdstip bekendgemaakt. De vorige Vlaamse versie van ‘The Sound of Music’ dateert van 2009. Toen speelde Deborah De Ridder, winnares van het vtm-programma ‘Op zoek naar Maria’, de hoofdrol. Het werd een weergaloos succes: de voorstellingen in 2009 en 2010 lokten niet minder dan 170.000 bezoekers.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies