50 artiesten treden op tijdens benefiet voor de Filipijnen

Ferry Doedens, Anouk Maas, Tony Neef, Linda Wagenmakers, Juan Wells, Clayton Peroti, Joanne Telesford en Niek Barendsen. Dit zijn slechts een paar van de namen van de performers die zich op 10 februari in Het Werkteater te Amsterdam zullen inzetten voor de wederopbouw van een aantal scholen in de Filipijnen. Op maandagavond 10 februari zullen diverse artiesten de handen ineen slaan om een fantastische show neer te zetten in Het Werkteater te Amsterdam. Eenmalig werken meer dan 50 artiesten samen om zoveel mogelijk geld op te halen voor de wederopbouw van scholen in de Filipijnen.

Op 8 november 2013 trok tyfoon Haiyan over de centrale eilanden van de Filipijnse archipel en liet daarbij een spoor van vernieling achter. In totaal zijn 9,5 miljoen mensen getroffen door deze ramp, gezinnen zijn dakloos en veel kinderen hebben hun ouders verloren. Juist de kinderen vormen op dit moment een kwetsbare groep. Het is voor deze kinderen zeer belangrijk dat er weer routine in hun dag komt en dat ze naar school kunnen.  Om deze reden zal de opbrengst van de avond dan ook ten goede komen aan twee projecten in de Filipijnen; Stichting Help Education Tacloban en de Capoocan Central School. Er is direct contact met deze twee scholen waardoor monitoring van de opbrengsten helder en direct is.

Deze avond is een initiatief van de in Nederland wonende Filipijn Arvin Quirante (Miss Saigon, Tarzan). Kaarten voor dit benefietconcert kunnen besteld worden door €17,50 per kaart over te maken op rekening: NL46RABO 0147.23.75.64 t.n.v. J.F. Bouius o.v.v. het aantal kaarten en de naam van de afhaler/besteller. De kaarten liggen dan op uw naam klaar bij de kassa van het theater.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies