Animatiefilm van Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat

Rocket Pictures, het filmproductiebedrijf van Elton John, heeft de rechten verworven van Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat. De musical van Andrew Lloyd Weber en Tim Rice wordt als animatiefilm uitgebracht.

Rocket Pictures CEO Steve Hamilton Shaw en David Furnish produceren de film in samenwerking met The Really Useful Group. Uitvoerend producenten zijn Andrew Lloyd Webber, Tim Rice en Elton John.

Barney Wragg, directeur van The Really Useful Group, laat weten dat de ontwikkeling van deze film het begin is van een nieuwe fase binnen het bedrijf: ‘We hebben plannen om nieuwe films, televisie- en theaterproducties van onze theatervoorstellingen te coproduceren en te financieren.’

Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat is de eerste musical van componist Andrew Lloyd Webber en schrijver Tim Rice. De musical werd in 1968 in eerste instantie geschreven voor scholen, maar is uitgegroeid tot één van de meest opgevoerde musicals aller tijden. Meer dan 26 miljoen mensen wereldwijd zagen de musical, wat een omzet opleverde van meer dan 600 miljoen dollar.

De cast en de verwachte releasedatum zijn nog niet bekend gemaakt.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies