Cast Sonneveld de Musical onthult schilderij in Koninklijk Theater Carré‏

Vandaag onthulde de voltallige cast van ‘Sonneveld de Musical’ een schilderij van Jos Buning genaamd ‘Wim Sonneveld als Pierot’ in Koninklijk Theater Carré. Het schilderij is beschikbaar gesteld door Hans van der Woude, weduwnaar van Friso Wiegersma, en hangt tot eind april in het theater in Amsterdam. ‘Sonneveld de Musical’ staat in Koninklijk Theater Carré van 4 t/m 9 maart, een periode waarin ook de 40-jarige sterfdag valt van de chansonnier. Algemeen directeur van Albert Verlinde Entertainment, Jeroen Dona, maakte vandaag ook nog bekend dat Carré op 17 april een extra voorstelling geboekt heeft van de succesvolle musical.
Sonneveld de Musical

‘Sonneveld de Musical’ blijkt dé theaterhit van dit seizoen. De cast staat iedere avond voor nagenoeg uitverkochte zalen en in januari kon trotse producent Albert Verlinde Entertainment bekend maken dat de succesvolle musical twee maanden langer door kan spelen door de vele extra voorstellingen.

De musical vertelt het verhaal van Wim Sonneveld die na zijn hartaanval terugkijkt op zijn leven. In de drie dagen dat hij in het ziekenhuis ligt, wordt hij door een lifter (Cindy Bell) geconfronteerd met zijn jeugd, liefdes en werk. Tijdgenoten als Conny Stuart (Mariska van Kolck), Huub Jansen (Jan Elbertse) en Friso Wiegersma (Thomas Cammaert) passeren letterlijk zijn revue. Met de grote vraag: Wie was Wim Sonneveld nu echt?

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies