Annick Boer maakt ‘War Horse’ cast compleet

Acteurs Annick Boer (Rose Narracott), Bas Keijzer (Ted Narracott), Filip Bolluyt (Arthur), Remco Sietsema (Songman) en Hylke van Sprundel (Nichholls) maken de cast van War Horse volledig.

De vijf acteurs werden vandaag bekend gemaakt als de overige vijf hoofdrollen, naast Jochum ten Haaf en Kay Greidanus. De cast van War Horse bestaat in totaal uit ruim 30 mensen. Ook zijn alle acteurs gecast die vanaf maart beginnen met de speciale training voor puppeteer, in teams van drie personen spelen zij de paarden. Het theaterfenomeen War Horse gaat op 14 juni tijdens het Holland Festival in première in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam en zal daarna tot en met april 2015 reizen langs vijf grote theaters van Nederland.

Het opmerkelijke verhaal van War Horse is gebaseerd op de Britse roman van Michael Morpurgo, bewerkt door Nick Stafford en gemaakt in samenwerking met Handspring Puppet Company. War Horse is sinds de première in Londen in 2007 wereldwijd al gezien door meer dan vijf miljoen theaterbezoekers. De show staat momenteel voor het zesde jaar op West End in Londen voor uitverkochte zalen, toert tevens door Groot Brittannië en Ierland, is op uitgebreide tournee door Noord Amerika en onlangs opende een nieuwe productie in Berlijn. De Broadway productie heeft vijf Tony Awards gewonnen.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies