‘Disney in Concert’ keert terug naar het Concertgebouw

Ook deze zomer is Disney in Concert te zien in het Amsterdamse Concertgebouw tijdens de Robeco SummerNights 2014. In de zomer van 2013 was het concert ook al te bewonderen in het Concertgebouw.

In samenwerking met Niehe Van Lambaart Theaterproducties en Disney brengt Het Concertgebouw 16 en 17 augustus drie concerten met de titel: Disney in Concert. De beelden uit de films die boven het podium geprojecteerd worden en het overweldigende Metropole orkest zorgen voor een bijzondere ervaring. Vorig jaar bestond de cast uit Jamai Loman, Pearl Jozefzoon, Freek Bartels en Celinde Schoenmaker. Volgens het Concertgebouw zullen dit jaar sowieso Jamai Loman en Celinde Schoenmaker opnieuw meedoen.

Musical Reports bezocht vorig jaar al het concert en was enthousiast:

“Disney in Concert is gegarandeerd wegdromen bij prachtige muziek. De bekendste Disney songs komen voorbij en worden vertolkt door vier top solisten. De muziek deelt de hoofdrol in deze show echter met het fenomenale Metropole orkest. Dit orkest geeft de prachtige muziek van Disney vleugels.”

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies