Tick Tick…

Op zondag 9 maart gaat in de Leidse Schouwburg Tick, Tick… Boom! in premiere. Het stuk, geschreven door Jonathan Larson, is bij het grote publiek minder bekend dan de opvolger van dit stuk: Rent. Desalniettemin is het al op veel plekken ter wereld opgevoerd. In 2001 beleefde het stuk zijn Off-Broadway-premiere, in 2009 stond het op West End. Andere plekken waar Tick, Tick… Boom! is opgevoerd zijn  Duitsland, Argentinië, Hongarije en Denemarken. En nu kan Nederland aan dit rijtje worden toegevoegd. Het verhaal wat Larson schreef is grotendeels autobiografisch; de hoofdpersoon (gespeeld door John Vooijs) is een componist die tegen de dertig loopt en nog niks noemenswaardigs bereikt heeft, en zich afvraagt waar hij precies staat in zijn leven. Twee vrienden (Renée van Wegberg en Sander van Voorst tot Voorst) proberen hem te helpen met dit dilemma. Het verhaal wordt verteld in een combinatie van pop, rock en musical.

Musical Reports  mocht vandaag aanwezig zijn bij een repetitie en maakte de volgende fotoreportage.

Klik op de foto’s om ze te vergroten.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies