Apollo Theater opent in maart haar deuren weer

Op 19 december stortte een deel van het plafond van het Apollo Theater in London in. Meer dan 70 mensen raakten gewond, waarvan 7 ernstig gewond. The Evening Standard sprak met Nica Burns, de eigenaresse van het theater. Zij liet weten dat het theater op 26 maart haar deuren weer opent.

Bij de opening zal de bovenste tribune nog overdekt zijn, zodat deskundigen verder kunnen gaan met het onderzoeken van het plafond. De oorzaak van de instorting is namelijk nog steeds niet achterhaald.

Burns laat weten dat ze hoopt het theater te kunnen openen met de toneelbewerking van de vampierfilm Let The Right One In. The Curious Incident of the Dog in the Night-Time, de voorstelling die speelde op het moment dat het plafond instortte, verhuist naar een nieuwe locatie.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies