Swingende nonnen Sister Act nodigen trouwe kerkgangers uit voor eerste verjaardag

Joop van den Ende Theaterproducties trakteert fans tijdens 1-jarig jubileum Sister Act.

De hitmusical werd al meer dan 540.000 keer bezocht, waarvan veel fans de show meerdere keren meezongen in het meest swingende klooster van Nederland. Om deze trouwe fans te trakteren viert Sister Act op donderdag 6 maart haar eerste verjaardag in het AFAS Circustheater Den Haag met een speciale middag.

De middag vindt plaats voorafgaand aan de 372e show van de musical Sister Act. Er worden activiteiten georganiseerd zoals een swingende bingo onder leiding van Monseigneur O’Hara (Frans Mulder) met zijn lieftallige assistente Deloris (Carolina Dijkhuizen). Ook staat er een meet en greet met de cast op het programma, een kijkje achter de schermen en geeft stylist Fred van Leer tips en trics aan de deelnemers. De dag wordt afgesloten met een bezoek aan de show. De gehele cast zal bij de dag aanwezig zijn, waaronder hoofdrolspelers Carolina Dijkhuizen en Simone Kleinsma.

Een jaar geleden had het AFAS Circustheater Den Haag de eer om de tiende première van Sister Act te organiseren. Eerder was de hitmusical te zien op Broadway, West End, Hamburg, Wenen, Groot Brittannië, de Verenigde Staten en Milaan. Binnenkort is de productie ook te zien in Japan, Canada en Brazilië.

Op de jubileumdag van de show zal één iemand een extra bijzondere avond beleven. De winnaar van Sister Factor speelt dan een gastrol. Via een unieke actie startte Joop van den Ende Theaterproducties vijf weken geleden een wedstrijd om eenmalig een figurantenrol weg te geven in de musical. Door middel van het tonen van de Sister Factor in wekelijkse opdrachten maken de deelnemers kans op deze rol. De winnaar wordt volgende week bekend gemaakt. Alle winnaars tot nu toe staan op de speciale actiepagina: www.facebook.com/SisterActNL

Fans die kans willen maken op deelname aan de dag kunnen zich vanaf vrijdag 21 februari tot en met zondag 23 februari aanmelden via sisteract@stage-entertainment.nl o.v.v. naam, (email)adres en telefoonnummer. Deelname is voor twee personen. Via een loting worden de winnaars geselecteerd. Op woensdag 26 februari ontvangen de deelnemers een persoonlijk bericht. Meer informatie is te vinden op www.facebook.com/SisterActNL.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies