Soldaat van Oranje – De Musical verlengd t/m december 2014

Soldaat van Oranje – De Musical begint aanstaande zaterdag 1 maart om 10:00 uur met de verkoop van de nieuwe speelperiode. De voorstelling speelt nu door tot en met december 2014. Kaarten zijn te reserveren via www.soldaatvanoranje.nl of via See Tickets. 

“Toen we aan dit avontuur begonnen, hadden we natuurlijk gehoopt op een lange speelperiode, maar dat we nu al acht tot tien maanden vooruit verkopen, is wel heel uniek. We begrijpen dat het voor het publiek niet altijd makkelijk is om zo ver vooruit te plannen, maar hopen met deze nieuwe verlenging weer te voldoen aan de grote vraag”, aldus producent Fred Boot.

Sinds de première speelt de musical, met inmiddels ruim 1100 voorstellingen en meer dan 1,2 miljoen bezoekers, elke voorstelling voor een uitverkochte zaal. Met de nieuwe verlenging is ook het vierjarig bestaan op 30 oktober 2014 een feit.

Soldaat van Oranje – De Musical is sinds 31 december 2013 de langstlopende voorstelling uit de Nederlandse theatergeschiedenis.

De voorstelling is t/m december 2014 te zien in de TheaterHangaar in Katwijk.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies