Engelse tour ‘Evita’ deze zomer te zien in Oostende

Net zoals eerder bij Cats en Mamma Mia! wordt ook nu de nieuwe Engelstalige productie opgevoerd, met Nederlandse en Franse vertaling. Andrew Lloyd Webber is zo enthousiast over deze versie dat hij erop aandrong om de show zo snel mogelijk naar Londen te verhuizen. Echter is de wist de producent er in te slagen om de show voor een exclusieve run van slechts 2 weken naar Oostende te halen. De voorstelling is  nu te zien in de UK met o.a. Marti Pellow als Ché en Eva Madalena Alberto als Evita.

Evita vertelt het verhaal van Eva Peron, de echtgenote van voormalig Argentijns dictator Juan Peron. De legendarische musical volgt de levensloop van Eva van haar nederige afkomst tot de buitengewone rijkdom, macht en iconische status die haar voor de Argentijnse bevolking tot de  ‘spirituele leider van de natie’ maakten.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies