‘Sterren op het Station’ wegens succes nu ook op station Soestdijk

Halverwege het eerste seizoen van Sterren op het Station in Haarlem, komt producent Musical on Demand met uitbreiding van de formule. Zo was er twee weken geleden een succesvolle eerste editie op station Soestdijk en praat de producent met verschillende tot de verbeelding sprekende stationslocaties. Op station Soestdijk zullen op 13 april Singer-songwriters Casper Adrien en Mevrouw Tamara de tweede editie verzorgen.

In Haarlem wordt het programma aanstaande maandag (3 maart) ingevuld door twee musicalartiesten. In de monumentale wachtkamer van perron 3a spelen Yoran de Bont en Carolina Mout hun programma’s. Meer informatie over de andere nieuwe locaties hoopt de producent snel bekend te kunnen maken.

Yoran de Bont was te zien in verschillende musicals. Hij verving meerdere rollen, waaronder; “Prins Erik” in The Little Mermaid en “Bobbie Goud” in Urinetown. Verder was hij te zien in de Ollie. B. Bommel-musical “De Nieuwe Ijstijd.  Carolina Mout draait al 25 jaar mee in de showbizz. Zo won ze een zilveren harp met haar groep, speelde ze in Beauty & the Beast, Crazy Shopping, maar schreef en speelde ze ook toneel: Orgeade Overzee, De rode urn en Zadelpijn2/Het verwende nest.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies