Disney’s ‘Frozen’ wint 2 Oscars

Frozen is zondag bij de uitreiking van de Oscars uitgeroepen tot beste animatiefilm. Matthew McConaughey en Kim Novak reikten de Oscar uit aan Frozen-regisseur Chris Buck, die de filmprijs opdroeg aan zijn overleden zoon Ryder. Frozen versloeg de films The Croods, Despicable Me 2, Ernest & Celestine en The Wind Rises.  Het nummer Let It Go, uit de animatiefilm Frozen, krijgt vervolgens de Oscar voor Best Original Song. De schrijvers, het echtpaar Kristen Anderson-Lopez en Robert Lopez, nemen het beeldje zingend in ontvangst. Robert Lopez maakt nu deel uit van het gezelschap van mensen die zowel een Emmy Award, een Grammy, een Tony Award als een Oscar hebben gewonnen. Mel Brooks en Whoopi Goldberg zijn twee andere leden.

Eerder dit jaar werd bekend dat de succesvolle Disneyfilm zal worden bewerkt tot een Broadway-musical.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies