Eerste trailer nieuwe Annie film beschikbaar

Het duurt nog even voordat de nieuwe versie van Annie te zien is in de Nederlandse bioscopen. Maar de trailer is vanaf nu te bekijken. De film vertelt het bekende verhaal van het weesmeisje Annie (Quvenzhané Wallis). Ze woont in een weeshuis dat geleid wordt door Miss Hannigan (Cameron Diaz), die uitsluitend op eigen gewin uit is. Haar ouders hadden op een briefje genoteerd dat ze haar zouden komen ophalen. Elke dag hoopt ze dat ze opdagen maar dat gebeurt niet.

De moderne remake is geregisseerd door Will Gluck. Annie met o.a. Quvenzhané Wallis, Jamie Foxx en Cameron Diaz draait in Nederland vanaf 24 december in de bioscoop.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies