Joop van den Ende Theaterproducties brengt Musicals in Concert

In november 2014 presenteert Joop van den Ende Theaterproducties het unieke evenement Musicals in Concert in de Ziggo Dome. De bekendste Nederlandse musicalsterren zullen eenmalig de meest geliefde songs uit het rijke musicalrepertoire ten gehore brengen in de Amsterdamse concert venue. De kaartverkoop start binnenkort wanneer ook de eerste namen van deelnemende musicalsterren bekend worden gemaakt.

Musicals in Concert wordt een meezingspektakel met alle grote en bekende titels die de musical zo populair hebben gemaakt in Nederland. Zo zullen uiteraard de hits uit de jukebox musicals Mamma Mia!, Saturday Night Fever en Dirty Dancing te horen zijn. Maar ook de hitsongs uit klassiekers als Les Misérables, Miss Saigon en Evita en Disney favorieten The Lion King, Aida en Tarzan. Tevens zullen recente titels als Sister Act en Jersey Boys natuurlijk niet ontbreken. Het 15.000 koppige publiek wordt nadrukkelijk uitgenodigd mee te zingen.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies