Cast ‘Anne’ compleet

Producent Imagine Nation maakten gisteren vijftien nieuwe castleden bekend van de theatervoorstelling Anne. Hiermee is de cast compleet.O.a. Job Bovelander is te zien in de voorstelling en zal hierdoor niet te zien zijn in de reprise van De Jantjes. De totale cast bestaat uit tweeëntwintig acteurs en actrices. De wereldpremière van Anne is op 8 mei 2014 in Theater Amsterdam. Het theater is speciaal gebouwd voor deze voorstelling.

Artistiek eindverantwoordelijke Theu Boermans over de complete cast: ‘De cast is na langdurige audities zorgvuldig samengesteld. Ik heb gelet op acteurskwaliteiten en op fysieke overeenkomsten. Vanuit het perspectief van Anne gaan we al die verschillende mensen zo invoelbaar mogelijk tot leven brengen. Ik ben uitermate tevreden met de cast en ik hoop een herkenbare, bij wijlen grappige, ontroerende en geëngageerde voorstelling te maken die een nieuw licht werpt op Anne.’

Nieuwe castleden:
Christo van Klaveren: Fritz Pfeffer
Eva Damen: Miep Gies
Rob Das: Jan Gies
Daniel Cornelissen: Peter Schiff
Job Bovelander: Hello
Sjoukje Hoogma: Hanneli
Liliana de Vries: Jacqueline
Marike Mingelen: Bep Voskuijl
Margo de Geest: Medewerker Opekta
Bas Heerkens: Silberbauer
Wouter Zweers: Ober
Denise Rebergen: vriendin Anne
Caya de Groot : 1e understudy Edith Frank/Auguste van Pels
Freerk Bos: 1e understudy Otto Frank/Hermann van Pels

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies