Efteling Theater komt met derde Sprookjesboom musical

Na de zomer komt de geheel nieuwe productie ‘Sprookjesboom de Musical, een wonderlijk muziekfeest’ op de planken van het Efteling Theater, waarvoor de Efteling vanaf nu op zoek gaat naar kinderkoren!

Ieder jaar vindt in het Sprookjesbos het wonderlijke Muziekfeest plaats met een grote wedstrijd. Roodkapje, Assepoester en zelfs Draak zijn druk aan het oefenen! Heks zet alles op alles om te winnen en Geitje Benjamin wil vreselijk graag meedoen, maar hij kan geen instrument vinden dat bij hem past.  En dan verdwalen een muziekjuffrouw en een aantal van haar leerlingen ook nog in het Sprookjesbos en komen terecht op het Muziekfeest.

Via de website roept de Efteling kinderkoren uit Nederland en Vlaanderen op zich aan te melden voor een eenmalige rol in ‘Sprookjesboom de Musical, een wonderlijk muziekfeest’. Via een grootse zoektocht naar kinderkoren wordt door middel van optredens in de Efteling toegewerkt naar de grote auditiedag op zondag 6 juli aanstaande in de Efteling.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies