René van Kooten speelt hoofdrol in nieuwe musical

Bos Theaterproducties is verheugd musicalster René van Kooten toe te voegen aan de cast van de nieuwe musical Onder de groene hemel . Naast René spelen o.a. Thomas Cammaert, Anne-Mieke Ruyten, Sophie Velthuizen en Hanneke Last mee, onder muzikale leiding van Marcel de Groot met live band. De musical is van 29 januari 2015 tot en met 31 mei 2015 te  zien in de Nederlandse theaters.

Inge Bos, directeur Bos Theaterproducties: “Ik ben bijzonder trots dat René ja heeft gezegd en dat hij onze geweldige cast komt versterken”.  René heeft getekend voor de rol van Jimmy, verteller en sturende kracht van de nieuwe musical, Koen van Dijk is verantwoordelijk  voor de tekst en de regie.

Voor de voorstelling is een nieuw verhaal geschreven: een keurige gymnasiaste (Sophie Veldhuizen) ontmoet een vrijgevochten kunstenaar (Thomas Cammaert), de spil van een hippie-kolonie in het Amsterdamse Vondelpark. Hij streeft naar grote vrijheid in alles, zij zoekt naar nieuwe waarden in een wereld die op z’n kop staat. Centraal staat het schitterende oeuvre van Boudewijn de Groot en Lennaert Nijgh, dat nog immer populair is bij jong en oud. Onder de groene hemel gaat op 29 januari 2015 in première in Stadsschouwburg Haarlem. Dit zou de 70ste verjaardag van Lennaert Nijgh geweest zijn.

Mogelijk ook interessant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies