Hoofdrollen voor Christanne de Bruijn & Terence van der Loo in Moeder, Ik Wil Bij De Revue

Vanmiddag is de volledige cast van de nieuwe musical Moeder, Ik Wil Bij De Revue gepresenteerd. Eerder werd al bekend gemaakt dat Jon van Eerd en Simone Kleinsma de rollen van John en Riet Hogendoorn gaan vertolken. Christanne de Bruijn en Terence van der Loo zullen te zien zijn als Bob Somers en Jeanne  van Woerkom.

Verder bestaat de cast uit Robin van den Akker, Robbert van den Bergh, Esther van Boxtel, Cher Koper, Danielle van de Griendt, Hugo Haenen, Raymonde Kuiper, Laurie van Iersel, Margriet Middel, Babette Ploegmakers, Stephanie van Rooijen, Lysanne van der Sijs, Marcel Visscher, Willemijn de Vries, Martijn van Voskuijlen en Roman van der Werff.

Bekijk de onderstaande video waarin hoofdrolspelers Simone Kleinsma en Jon van Eerd vertellen over  deze nieuwe Nederlandse Musical.

Deze functionaliteit is uitgeschakeld.
Accepteer cookies om van deze functie gebruik te kunnen maken.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies

Moeder, Ik Wil Bij De Revue is gebaseerd op de gelijknamige Tv-serie van omroep MAX. Het verhaal speelt zich af in de jaren ’50 en gaat over kolenboer Bob Somers. Wanneer hij in de stad de revue van John Hogendoorn bezoekt, weet hij dat hij ook bij de revue wilt en vertrekt hij naar de stad om zijn droom waar te maken. In de musical zullen er naast liedjes van Wim Sonneveld ook liedjes van andere artiesten te horen zijn, van onder andere Gerard Cox, Frans Halsema en Jules de Corte. Veel van deze liedjes zullen met een grote knipoog naar het nu zijn. En uiteraard mag het lied “Moeder, ik wil bij de revue” niet ontbreken.

Het creatieve team van Moeder, Ik Wil Bij De Revue bestaat uit André Breedland en Maurice Wijnen (Ciske de Rat – de musical, Petticoat), regisseur Carline Brouwer (Sister Act) en Job Gosschalk die zeer betrokken is geweest als creatief producent bij de gelijknamige televisieserie.

De musical Moeder, Ik Wil Bij De Revue is vanaf september exclusief te zien in het Beatrix theater te Utrecht. De kaartverkoop is reeds gestart.

Klik op de foto’s om deze te vergroten.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies