Vera Mann, Maike Boerdam en Yes-R in ‘Blood Brothers’

Van Lambaart Theaterproducties heeft bekend gemaakt dat niemand minder dan Vera Mann en Maike Boerdam de vrouwelijke hoofdrollen gaan vertolken in de nieuwe Nederlandse versie van de hitmusical Hartsvrienden. De populaire rapper Yes-R krijgt de rol van Verteller in de Nederlandstalige versie van Blood Brothers.

De musical is ook bekend onder de naam Blood Brothers en zal vanaf januari 2015 in de Nederlandse theaters te zien zijn. Vera en Maike nemen de rol van de moeders, resp. mevrouw Johnstone en mevrouw Lyons, voor hun rekening. ‘Yes-R heeft een spectaculaire auditie gedaan,’ vertelt producent Erwin van Lambaart enthousiast. ‘Regisseur Eddy Habbema en ik werden van onze stoelen geblazen. Yes-R had zoveel passie en energie. Hij liet ons geen keus. De rol van verteller moest naar hem gaan.’

De musical Hartsvrienden is voor het eerst sinds 15 jaar weer in ons land te zien en zal voor de derde keer in Nederland te zien zijn. En nu gaat Van Lambaart Theaterproducties van Hartsvrienden een groot succes maken. Uniek is dat Eddy Habbema, net als in 1989 en 1998,  de regisseur van deze voorstelling zal zijn. ‘Dit moet de ultieme versie worden,’ laat Erwin van Lambaart weten. ‘Ik ben enorm trots dat we met ons bedrijf juist deze voorstelling mogen gaan maken. ‘In de afgelopen decennia heb ik veel musicals mogen zien en Blood Brothers vond ik één van de mooiste ooit. Daarom ben ik verheugd dat we juist van deze musical een eigen en eigentijdse versie gaan maken die we heel graag aan het Nederlandse publiek willen laten zien.’

Hartsvrienden vertelt het verhaal van de tweelingbroers Mickey en Edward, die bij hun geboorte worden gescheiden. Beiden groeien op in totaal verschillende milieus. Als Mickey en Edward volwassen zijn worden ze door het lot herenigd. Er ontstaat een hechte vriendschap tussen de beide broers. Wanneer ze verliefd worden op hetzelfde meisje lopen de spanningen hoog op met dramatische gevolgen. De overige rollen voor Hartsvrienden worden binnenkort bekend gemaakt.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies