Broadway musical If/Then, met Idina Menzel in de hoofdrol, kondigt castalbum aan

Het castalbum van de nieuwe musical van Tom Kitt en Brian Yorkey zal op 7 april opgenomen worden door Masterworks Broadway. Op 3 juni is de releasedatum van het album.

If/Then vertelt het verhaal van Elizabeth (Menzel), een vrouw die vlak voor haar 40ste verjaardag besluit om terug te verhuizen naar New York. Ze wil opnieuw beginnen met een nieuw huis, nieuwe vrienden en ze wil haar carrière nieuw leven inblazen. Maar zelfs in haar, met zorg samengestelde, nieuwe leven zal de kleinste beslissing en de meest toevallige ontmoeting grote gevolgen hebben. If/Then is een romantische musical over hoe keuzes en toeval kunnen botsen en we van de uitkomst gaan leren houden.

Naast Menzel bestaat de cast uit Tony Award winnaar LaChanze, Anthony Rapp, Jenn Colella, Jerry Dixon, James Snyder, Jason Tam en Tamika Lawrence. De musical is geregisseerd door Michael Grief. De try-outs begonnen op 5 maart in het Richard Rodgers Theatre. De première vindt plaats op 30 maart.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies