Jonathan de Moor en Bente van den Brand in ‘Blood Brothers’

Vandaag zijn nog twee castleden toegevoegd aan de cast van Hartstvrienden/Blood Brothers. Jonathan de Moor zal te zien zijn als Sammy en Bente van den Brand zal te zien zijn als Linda.

Van Lambaart Theaterproducties had gisten al bekend gemaakt dat niemand minder dan Vera Mann en Maike Boerdam de vrouwelijke hoofdrollen gaat vertolken in de nieuwe Nederlandse versie van de hitmusical Hartsvrienden. De populaire rapper Yes-R krijgt de rol van Verteller in de Nederlandstalige versie van Blood Brothers.

Hartsvrienden vertelt het verhaal van de tweelingbroers Mickey en Edward, die bij hun geboorte worden gescheiden. Beiden groeien op in totaal verschillende milieus. Als Mickey en Edward volwassen zijn worden ze door het lot herenigd. Er ontstaat een hechte vriendschap tussen de beide broers. Wanneer ze verliefd worden op hetzelfde meisje lopen de spanningen hoog op met dramatische gevolgen. De overige rollen voor Hartsvrienden worden binnenkort bekend gemaakt.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies