Jim Bakkum en Guido Spek spelen Bloedbroeders

Jim Bakkum en Guido Spek worden de twee broers in de musical Hartsvrienden. Nadat eerder bekend is geworden dat Vera Mann, Maike Boerdam en Yes-R in de eerste grote musicalproductie van Van Lambaart Theaterproducties gaan spelen, zijn nu alle hoofdrollen bekend.

‘Zowel Jim als Guido stonden hoog op ons verlanglijstje voor de rollen van Eddy en Mickey,’ zegt producent Erwin van Lambaart enthousiast. ‘Nadat we ze samen auditie hebben laten doen, was iedereen ervan overtuigd dat deze twee idolen de broers moeten gaan spelen. De chemie tussen Jim en Guido is prachtig. Ik heb zelden zoiets gezien. Ik ben er trots op dat we voor Hartsvrienden zo’n topcast hebben.’

Voor Jim Bakkum wordt het zijn zevende musical waarin hij de hoofdrol speelt. Voor Guido Spek, Sjoerd Bouwhuis in GTST,  is het zijn eerste rol in een musical, maar muziek heeft altijd een grote rol in leven gespeeld. Na de middelbare school studeerde Guido aan het Conservatorium in Rotterdam, waar hij de discipline muziek- en theateracademie volgde. ‘Ik ben een enorme liefhebber van musicals,’ zegt Guido Spek. ‘Ik zing al zolang ik me kan herinneren. Dat ik nu mijn twee grootste passies, acteren en muziek, mag combineren is een droom die uitkomt.’ Jim kijkt er naar uit om met Guido te gaan samenwerken. ‘Het klikte direct tussen ons. De repetities moeten nog beginnen, maar ik heb nu al het gevoel dat we echte hartsvrienden zijn.’

Hartsvrienden vertelt het verhaal van de tweelingbroers Mickey en Edward, die bij hun geboorte worden gescheiden. Beiden groeien op in totaal verschillende milieus. Als Mickey en Edward volwassen zijn, worden ze door het lot herenigd. Er ontstaat een hechte vriendschap tussen de beide broers. Wanneer ze verliefd worden op hetzelfde meisje lopen de spanningen echter hoog op met dramatische gevolgen. Hartsvrienden is vanaf januari 2015 te zien in heel Nederland.

De complete cast van Hartsvrienden:
Mevrouw Johnstone: Vera Mann
Mickey: Guido Spek
Eddy: Jim Bakkum
Mevrouw Lyons: Maike Boerdam
Linda: Bente van der Brand
Sammy: Jonathan Demoor
Verteller: Yes-R
Overige rollen: Jacqueline Aronson, Sanne Schlette, Michiel de Meyer

Klik op de foto om deze te vergroten.

no images were found

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies