Cast ‘Waanzinnig Gedroomd’ bekend

Inmiddels zijn er veertig kinderen gevonden die in vier groepen van tien de voorstelling gaan spelen. Naast de kinderen worden de volwassen rollen ingevuld door: Steyn de Leeuwe (meester Jip), Niels Gooijer ( vader van Guus), Lotte Noordanus (moeder van Guus), Ian Bok (hoofdmeester) en Michelle Courtens (vrouw van de hoofdmeester).

De Kinderen voor Kinderen familiemusical ‘Waanzinnig Gedroomd’ gaat over Guus. Guus is een leuke, slimme jongen van tien jaar. Hij houdt van voetbal en maakt muziek met zijn vader Leo. Leo is eigenlijk zelf een groot kind. Guus houdt ook van lol trappen, koken en héél soms van knuffelen met zijn moeder. Maar dan wordt alles opeens anders…

Het bekendste kinderkoor van Nederland ‘Kinderen voor Kinderen’ bestaat 35 jaar en dat wordt dit jaar uitgebreid gevierd. Niet alleen verschijnt Kinderen voor Kinderen 35 met de titel ‘Feest’ in september en zijn er vier live concerten in Theater Carré op 11 en 12 oktober, ook komt er op 11 april een speciale jubileum-CD ‘Waanzinnig Gedroomd’ uit met de grootste hits van de afgelopen 35 jaar. Hierop staat ook de nieuwe single ‘Doe de Kanga’: hét themanummer van de Koningsspelen op 25 april. Als klap op de vuurpijl komt er voor het eerst in de geschiedenis een ‘Kinderen voor Kinderen familiemusical’ met de naam: ‘Waanzinnig Gedroomd’. Een vrolijke theaterproductie voor jong en oud, vol liedjes uit het 35 jarige bestaan van Kinderen voor Kinderen. De première vindt plaats op zondag 19 oktober in het DeLaMar Theater in Amsterdam, waarna de voorstelling ruim 130 keer te zien is door heel Nederland.

Isabelle van de Walle uit Eindhoven is de grote winnares van de Kinderen voor Kinderen liedjeswedstrijd. Niemand minder dan radio DJ Giel Beelen belde vanmorgen in de uitzending met Isabelle om te vertellen dat haar songtekst is uitgekozen door de jury, bestaande uit Tjeerd Oosterhuis, Maaike Ouboter, Roeland Fernhout en Mylène & Rosanne. Het nummer van Isabelle ‘Muziek laat je Dromen’ komt op de 35ste cd ‘Feest’ van Kinderen voor Kinderen én in de Kinderen voor Kinderen familiemusical ‘Waanzinnig Gedroomd’.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies