Familie Hazes bezoekt 500ste voorstelling ‘Hij Gelooft In Mij’

Op 12 april 2014 werd de 500ste uitverkochte voorstelling gespeeld van Hij Gelooft in Mij. Speciaal voor deze feestelijke voorstelling kwam de familie Hazes naar het DeLaMar theater. Na afloop van de voorstelling verrasten Roxeanne en André Jr. hoofdrolspelers Chantal Janzen en Martijn Fischer met bloemen. 

Hij Gelooft in Mij is sinds 2012 te zien en won vier Musical Awards, waaronder die voor ‘Beste Grote Musical’. De musical is wegens het grote succes inmiddels vier keer verlengd en tot en met augustus exclusief te zien in het DeLaMar Theater. 

Hij Gelooft in Mij is een oprecht, geestig en aangrijpend muzikaal verhaal over de ware persoon achter de volksheld André Hazes, zijn verhouding met Rachel en zijn stad Amsterdam. Zijn bekendste nummers illustreren zijn diepe dalen en hoge toppen van succes en teloorgang. Met in de hoofdrollen, naast Janzen en Fischer: Peter Blok, Diederik Ebbinge, Fabian Jansen, Elise Schaap, Rutger de Bekker, Doris Baaten, Hanneke Last en Frank Lammers.

Klik op de foto’s om ze te vergroten.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies