Nieuwe trailer Annie remake

Vandaag is een nieuwe trailer verschenen van de Annie remake (film) die vanaf december dit jaar in de bioscoop te zien zal zijn.

Deze functionaliteit is uitgeschakeld.
Accepteer cookies om van deze functie gebruik te kunnen maken.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies

De film vertelt het bekende verhaal van het weesmeisje Annie (Quvenzhané Wallis). Ze woont in een weeshuis dat geleid wordt door Miss Hannigan (Cameron Diaz), die uitsluitend op eigen gewin uit is. Haar ouders hadden op een briefje genoteerd dat ze haar zouden komen ophalen. Elke dag hoopt ze dat ze opdagen maar dat gebeurt niet.

De moderne remake is geregisseerd door Will Gluck. Annie met o.a. Quvenzhané Wallis, Jamie Foxx en Cameron Diaz draait in Nederland vanaf 24 december in de bioscoop.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies