Willemijn Verkaik vertolkt ‘Defying Gravity’ bij Olivier Awards

Willemijn Verkaik, die de rol van Elphaba sinds november 2013 op West End speelt, maakte bij de Olivier awards furore met haar vertolking van ‘Defying Gravity’ uit de musical Wicked.

Bekijk het optreden in de onderstaande video.

Deze functionaliteit is uitgeschakeld.
Accepteer cookies om van deze functie gebruik te kunnen maken.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies

Wicked is een spin-off van het bekende The Wizard of Oz. De musical, een van de meest succesvolle van de afgelopen tien jaar op West End én Broadway, vertelt het verhaal van de vriendschap tussen twee heksen: de mooie en populaire Glinda en de groen geboren en onbegrepen Elphaba. In de show ontwikkelt Glinda zich tot ‘Glinda The Good’, terwijl Elphaba gedoemd is ‘The Wicked Witch of the West’ te worden. De rol van Elphaba staat bekend als een van de meest uitdagende rollen op zang- en acteergebied van dit moment.

De Olivier Awards zijn de belangrijkste theaterprijzen voor West-End. De musicalThe Book of Mormon was de grote winnaar. De musical ontving prijzen voor o.a. beste musical, beste mannelijke hoofdrol en beste bijrol. Bekijk hier alle winnaars.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies